GDPR Policy

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig. 

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss. På den här sidan beskriver vi hur och varför vi sparar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Dina uppgifter lagras tills du tar bort dem.

Detta sparar vi om dig

De uppgifter som vi sparar via bokningsförfrågan på vår hemsida är:

Email
Nödvändigt för att göra en bokningsförfrågan på sajten. Används även för kommunikation, t.ex. beställningsbekräftelser, information från oss, nyhetsbrev.

Namn
Ditt namn som gör att vi kan identifiera dig som kund.

Telefonnummer
Underlättar för oss när vi ska förbereda ditt besök, om vi behöver få tag på dig.

Leverantörer och externa tjänster

Webfaction
Vår webserver och databas hostas av intendit.

Google Analytics
Vi använder Google Analytics för vår besöksstatistik som vi använder för att förbättra våra tjänster och upplevelsen på norramellby.com. Vi lagrar inte ditt IP-nummer.

MailChimp
Vi skickar våra nyhetsbrev via MailChimp. Du kan när som helst avprenumerera på nyhetsbreven genom att klicka på länken som finns i mailen vi skickar ut.

Stripe
Kortbetalningar görs genom Stripe.

Dataskyddsombud

Norra Mellby Prästgård & Spa
Linnéa Wallenberg
info@norramellby.com