Konferens & Möten

Norra Mellby är en plats att njuta av och Prästgårdsmiljön i kombination med närheten till naturen skapar bästa möjligheter till kreativa möten.

Norra Mellby ligger mitt i Skåne, en timmes bilväg från Malmö, 50 minuter från Lund och 1 timme och 15 minuter från Helsingborg.

Kickoff, affärsmöte, utbildning eller internt informationsmöte?

Vi har lokaler och paket för alla typer av möten med mötesrum för 2-40 gäster. I våra tre salonger kan ni njuta upp till tjugofem personer runt två generösa bord eller mingla upp till fyrtio i salongerna och på terassen! Till mat och dryck erbjuder vi endast det bästa - från två av Malmös bästa krogar Savoy Grill & Johan P.

NORRA MELLBY MÖTE  

Vårt grundpaket som ni sedan kan bygga på med aktiviteter, spa, måltider mm.

Njut av vällagad mat från Johan P och Savoy Grill - två av Malmös toppkrogar och koppla av i vårt mysiga Spa med vår signaturritual - ”Prästgårdens vilopuls” (klickbar länk till SPA sidan) - ett mycket effektivt sätt att skapa team och bryta barriärer. Vi har fulla rättigheter för slutna sällskap. Boka gärna på dryckesprovning, spabehandlingar, guidning i byns Hembygdsmuseum, besök på grannbyns konstgalleri m.m.

Vi finns nära, endast 1 timmes bilväg från Malmö, 50 minuter från Lund och 1 timme och 15 minuter från Helsingborg.

Norra Mellby Möte från 1955kr/person exkl moms .

Vi skräddarsyr ert konferenspaket enligt era behov. Offert lämnas på begäran.

Boka