Kroppsbehandlingar

Alla kroppsbehandlingar inkluderar skrubb/exfoliering som tar bort döda hudceller och avslutas med insmörjning av fuktighetskräm.

Behandlingen ger dig mjukare, jämnare och friskare hud. Kroppsbehandlingar rekommenderas inte till gravida. Alla kroppsbehandlingarna utförs i vårt uppvärmda romerska sparum som håller 25 graders rumsvärme och högre fuktnivå än traditionella behandlingsrum vilket adderar till en intensivare effekt - precis som det alltid utförts i orienten.

Norra Mellby Kroppsskrubb
Vår terapeut anpassar skrubben efter dina önskemål och behov. Huden efterlämnas silkesmjuk och insmörjs i bodylotion/olja.

45min 975kr

Norra Mellby Exclusive Face & Body Treatment
Avslappnande behandling för kropp och ansikte. Behandlingen inkluderar kroppsskrubb, inpackning, express ansiktsbehandling och bodylotion/olja med produkter som anpassas efter dina önskemål och behov.

105min, 2095kr

Norra Mellby Body Delux
Avslappnande behandling för en sliten kropp med kroppsskrubb, värmeinpackning, massage av rygg, nacke och skuldror. Vår terapeut anpassar behandlingen med skrubb, kroppsmask och massageprodukter efter dina önskemål och behov.

90min 1795kr

Fråga oss vilken behandling som passar dig.

Boka