Lediga tjänster

Spavärdinna/Prästgårdsvärdinna sökes

Norra Mellby Prästgård & Spa är ett litet familjeägd Prästgård med Spa för exklusivt förbokade grupper om 4-8 personer som kännetecknas av en hög service. Vårt sigill pilgrimsmusslan är en symbol för exklusivitet, skönhet och kvalitet. Vi är ett unikt litet spa dedikerade att leverera livets goda.

Profil

Vi letar efter en talangfull och passionerad Spa/Prästgårdsvärdinna att bli en del av uppbyggnaden av vårt SPA. Spavärdinnans roll är att assistera ägaren av Spa:et i alla aspekter av driften av spa:et.

Spavärdinnan förväntas lära sig genom internutbildning och visa intresse för
-receptionsarbete/mottagande/bokning
-produktsortiment och försäljning
-städning och underhåll

Ansvar och Uppgifter

*Skapa en trevlig atmosfär och miljö för spa:ets gäster.
*Vara fullt medveten om Norra Mellby Prästgård & Spas värderingar och kultur och kunna ge service på högsta nivå.
*Kunna marknadsföra och känna sig bekväm med alla faciliteter såsom poolens skötsel/ bokningssystem mm och behandlingar som erbjuds på SPA:et
  Att på alla sätt finna möjligheter att engagera gäster och främja merförsäljning där det är möjligt.

Beskrivning av tjänsten

Vi erbjuder en unik möjlighet att påbörja en en väg mot en karriär inom SPA branschen. En tjänst hos oss börjar alltid med 2 veckors praktik med möjlighet till fast tjänst med löpande anställning minst 6 månader. Tjänsten innebär flexibelt tidsschema utifrån bokningar och innefattar helg/ kvällsarbete.

Datum för kontraktsstart/anställning

Löpande
Lokalisation
Norra Mellby Prästgård

Beskrivning av Uppdraget

Som anställd hos oss kommer du få möjligheten att förmedla våra värderingar: familjärt, autentiskt, sublimt, gästvänligt, kreativt och med glimten i ögat. En exceptionell erfarenhet!

Fördelar

Vi erbjuder följande:
Lön: Konkurrenskraftig efter erfarenhet
Måltider: kan intas i vårt kök där mikrovågsugn och övriga faciliteter finnes. Lunch och övriga måltider medtages av arbetstagaren.
Hälsa: sjukförsäkring/ansvarsförsäkring finnes
Annat: övriga villkor kan diskuteras
Erfarenhet: Meriterande är erfarenhet från lyxig gästfrihet i liknande verksamhet inom spa/skönhet eller hotellbranschen samt genuint intresse att utbilda sig till SPAterapeut och vilja erhålla praktisk erfarenhet från nyetablerat SPA. God förmåga att tillgodogöra sig kunskap om olika typer av kroppsbehandlingar och ansiktsvård. Internutbildning på plats erbjuds.
Personlighet: Motiverad, passionerad kring spa och estetikens värld, lyhörd, flexibel och stor vikt kommer läggas kring personlig lämplighet.
Språk: Muntlig och skriftlig engelska. God svenska. Fler språk är meriterande.

Vi kommer på alla sätt att hjälpa till med utbildning (internt och vid behov externt) och förvissa oss om att den anställde tillgodogör sig nödvändiga färdigheter att utföra sina uppgifter på ett så produktivt och för en långsiktig karriär i branschen självständigt sätt. Om ni vill satsa på en framtida karriär inom SPAbranschen uppmanar vi dig att utnyttja denna möjlighet och vi ser fram emot att räkna dig som en av oss!

Maila till info@norramellby.com 

Observera inga ansökningar tas emot via telefon, när du skickat CV och personligt brev kontaktar vi dig.