Massage

Har du ont i nacke/skuldror/rygg, i huvudet eller har muskelvärk?

Massage kan förbättra och öka blodcirkulationen, stimulera matsmältningen, hjälpa mot sömnlöshet och mycket mer. Våra terapeuter har bred kompetens. Välj behandlingsform själv, eller be terapeuten att anpassa behandlingen efter dina behov.

Norra Mellby Klassisk Massage
En klassisk, specialanpassad massage som bearbetar triggerpunkter, löser upp styva och ömma muskler, reducerar spänningar och förebygger smärta. Speciellt bra för att behandla stress, dålig hållning och statisk/skev belastning.

40min 875kr
55min 1075kr
70min 1475kr
85min 1575kr

Norra Mellby Aroma Relax Massage
Kroppsmassage med aromaterapeutiska oljor. Harmoniserande massagebehandling med eteriska oljor. Varje olja har en sin egna effekt, och kombinerat med massage får du en avslappnande behandling.

40min 875kr
55min 1075kr
70min 1475kr
85min 1575kr

Pilgrimens Fotmassage
Avslappnande och välgörande massage av fötter och underben, föregås av fotbad med eteriska oljor som anpassas efter dina behov. Passar oavsett om du går mycket eller lite.

25min 595kr

Norra Mellby Gravidmassage
En behandling som löser upp stel och öm muskulatur, ökar blodcirkulationen och stimulerar lymfbanor. Behandlingen hjälper mot smärtor i rygg, skuldror, höfter och fötter och bidrar till att begränsa de fysiska påfrestningarna. Anpassas till den enskildes behov.

55min 1075kr

Massage för Två
Norra Mellby Spa erbjuder massage för två personer i samma rum. Passar perfekt om du vill ha en spaupplevelse med den du tycker om. Alla typer av massage i vårt utbud är tillgängligt som duobehandling. Vi gör dig uppmärksam på att du vid bokning måste välja varaktighet på massagen, men att typen av massage kan anpassas vid besöket.
Notering: Enbart tillgängligt i mån av kapacitet.

Boka