Ditt besök hos oss

Som gäst hos oss gäller enbart förbokning, vi är inte ett spa ditt man kan komma på drop-in. Alla erbjudanden gäller med förbehåll om kapacitet i spaanläggningen.

Inga barn under 12 år.

På grund av begränsningar i kapacitet tillåter vi maximalt 8 personer i Spabadet vid varje givet tillfälle, är man ett större sällskap kan man med fördel delas in i grupper där ena gruppen tar en rogivande promenad och den andra genomför sparitualen, varefter man byter. Kontakta oss för individuellt utformat spapaket.

HYGIEN

För din bekvämlighet och den totala miljöpåverkan vill vi i vår anläggning använda så lite kemikalier som möjligt. Vattnet i vår spabassäng är sandfiltrerat, vi använder aktivt syre, dvs OXYGEN granulat och har en UVC lampa i kontinuerlig drift som renar vattnet. Vår SPAanläggning är under kontroll av Folkhälsomyndigheten genom kommunal inspektion och vi är mycket noga att följa de nivåer på vattenkvalitet och regler kring ventilation mm som gör att du tryggt kan njuta av din behandling och samtidigt göra så lite miljöpåverkan som möjligt.

Därför är det obligatoriskt att man följer spavärdinnans instruktioner avseende grundlig kroppstvätt före, under och/eller efter sparitualen beroende på vilken ritual som genomförs. Beträd därför inte bassängen förrän värdinnan anger så. Använd vid tvätt rikligt med tvål/ schampo.

På grund av hygieniska och hälsomässiga skäl är det inte tillåtet med mer täckande badkläder än shorts/bikini/baddräkt i vårt spa. Tag med egna tvättade badkläder.

Du kan skyla dig enbart med handduk eller en ”pesthemal” under vår sparitual beroende på hur bekväm du är i ditt sällskap. Det är lämpligt för att få ut så mycket som möjligt av behandlingen att använda bikini framför baddräkt och för herrar badbyxor framför shorts. Vid speciella behov (tex stomi) användes egna tvättade badkläder.

För att unvika att rester av tvål/scrub och lerinpackningar inte kommer i bassängbadet följ spavärdinnans instruktioner och steg.

På spabadets stenbelagda bänkar ber vi dig spola rikligt med varmt vatten där du har legat. Spola också gärna innan du lägger dig (mot duscharna). Vid hamamritualen kan golvet bli mycket halt, följ noga värdinnans anvisningar för att undvika fallolyckor och rör dig försiktigt.

Vårt bad är en plats för avkoppling, så håll rösten sänkt.

Häng av dig badrocken, handdukarna på anvisade ställen. Det är inte tillåtet att ta med blöta handdukar till relaxrummet/relaxbäddarna/sofforna.

TRIVSEL

Det är inte tillåtet att använda mobiltelefon eller att filma eller fotografera i vårt Spa utan tillåtelse.

Verbalt och icke-verbalt irriterande och oanständigt beteende är inte tillåtet. Varje form av sexuell aktivitet är strängt förbjudet. Gäster som inte respekterar detta kommer omedelbart att utvisas från Norra Mellby Prästgård & Spa utan ersättning.

Det är inte tillåtet att hoppa eller plaska i vårt bad. Var respektfulla mot varandra.

Det är inte tillåtet att njuta av eller ta med egen mat och dryck på vårt Spa. Vi är ett litet Spa för små förbokade grupper och har därför ingen separat låst förvaring av personliga ägodelar, utan dessa förvaras i omklädningsrummen. Var och en ansvarar själv för sina ägodelar. Norra Mellby Prästgård & Spa är inte ansvarig för stöld, skada eller förlust av tillgångar.

Vi hänvisar i övrigt till våra avbokningsregler under bokning.

Boka